Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Hangkártya, Mikrofon, Szinti, Keverő,Gitár Vadászat. Adok-Veszek Csere-Bere.

2008. május 23. - Korpa

 

Gyakran megesik, hogy a zenéléshez újabb eszközre, hangszerre vágysz, hogy a kreativitásod még jobban még gyorsabban érvényesüljön. Ilyenkor komoly kutatások és utána járások kezdődnek, hogy az adott eszközből, hangszerből milyet, honnan és mennyiért érdemes meg venni. Ha úgy döntesz, anyagi, vagy egyéb megfontolásból, hogy használt eszközt veszel, az alábbi linkek nagyban megkönnyítik a keresést. Minden nap frissülnek (akár többször is) Érdemes gyakran körbenézni, nehogy elvigyék az áhított cuccot előlünk. Akkor is ezeket az oldalakat ajánlom, ha cserélni, vagy eladni szeretnéd eszközeidet.

          Index Midi Fórum  Adok-Veszek topik  

          Ableton.hu Adok-veszek topik

          Hitspace.hu Aróhirdetések  

          Impulsecreator.hu Adok-Veszek-Cserélek topik   

 

A fenti linkeken jellemzően használt professzionális szintetizátorok,  stúdió eszközök, midi eszközök, DJ eszközök, hangkártyák, MIDI kontrolerek, mikrofonok, keverők, előerősítők, elektromos zongorák, midi interface-ek találhatók.

 

          Hangmester.hu Adok-Veszek topik

Itt leginkább használt elektromos gitár, gitáros cuccok, énekes cuccok találhatók.

Sok sikert az "anyagbeszerzéshez"!

         

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr14483449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása