Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Egy Brutális Virtuális Analóg Szinti Ingyen ! - SuperWave P8

2011. május 07. - Korpa


Az alábbi képen egy teljesen ingyenes analóg szinti látható. Profi Trance hangzása van 64 preset-tel rendelkezik. Érdemes letölteni
Innen Ingyen  !!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr792884790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SusiDi 2011.06.30. 12:42:07

Elnézést, hogy a hozzászólásom nem a cikkedhez illik, de nem találtam kapcsolati oldalt a blogodon.
KERESEK VALAKIT, AKI NÉMI FIZETSÉG ELLENÉBEN SEGÍTENE ÖSSZEHOZNI EGY HANGANYAGOT.
Egy fél-egy óra közötti vezetett meditáció szerű zenei anyagról lenne szó, amire beszédhang is kerülne. Budapest 4. kerületében vagyok, ahol ezt össze kéne állítani. Szeretném, ha segítőm nem csak az vágáshoz, de magának a zenei anyagnak az összeválogatásához is értene, mivel én botfülű vagyok. :-)
Ha akad köztetek olyan, aki vállalkozna ilyesmire, várom a jelentkezését egy emailben, a susi.diamond@bosziplaza.hu címen.
További minden jót!
Susi
süti beállítások módosítása