Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Készíts te is házilag szintit!

2007. augusztus 07. - Korpa
Ezt a kis videó bemutatja, hogyan tudunk házilag összerakni egy egyszerű elektronikus zajkeltő eszközt. A hozzávalók: egy kis hangszóró (speaker), egy elem, egy pár krokodil csipeszes vezeték, néhány háztartási eszköz, és egy csipetnyi fantázia. Nem biztos, hogy úgy fog szólni, mint álmaink elektronikus hangszere de érdekes dolog ilyesmivel kísérletezni. Gyerekkoromban én is tele szórtam a lemezjátszónk hangszóróját papír fecnikkel, azzal is lehet érdekes hangokat kicsikarni. Nézzük a videót !  
 
A kis videó készítőjének van több ilyen jellegű kísérletezése is, amelyeket itt lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/user/emutronic  

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr94134426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

András · http://delay.hu 2007.08.10. 21:36:16

Erről Link wray jut eszembe(en.wikipedia.org/wiki/Link_Wray) aki feltalálta a fuzz hangzást, miután jó párszor átdöfött egy csavarhúzott a gitárerősítőjének hangszóróin.
süti beállítások módosítása