Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Hogyan lehet billentyűkkel gitározni?

2007. november 27. - Korpa

Manapság már egy komolyabb szintetizátorból vagy egy jól programozott szemplerből szinte bármilyen különleges vagy egzotikus hangszer hangját elő tudjuk csalogatni. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha akár egy profi billentyűs, vagy zongorista leül a billentyűzet elé és elkezd játszani például egy szitár hangjával, az olyan lesz, mintha egy szitáros játszana a hangszerén. De persze ezt a fajta játékstílust is meg lehet külön tanulni. Engem nagyon régóta érdekelt, hogy a gitár, mint az egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) hangszer hangja  hogyan tud megszólalni meg  ha billentyűzet segítségével ügyesen szólaltatják meg. Most találtam egy-egy ilyen videót.
 
Akusztikus gitár játék szintin:
 
 
 
Egy kis elektromos gitár szintin:  
               

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr100244328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása