Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Pc Zenész Google csoport

2007. augusztus 13. - Korpa
A múlthéten fedeztem fel a google csoportok szolgáltatást. Ez lényegében egy levelező lista, amihez tartozik egy email cím, és ha erre a címre írsz  az üzenetedet az összes tag megkapja. Plusz van egy egyszerű oldal is ahol megtekinthetők az eddig elküldött üzenetek. Gondoltam létrehozok a bloghoz egy ilyet is, a fórum mellé. Hátha valakinek ez a fajta kommunikáció inkább tetszik. Ha érdekel a dolog, Az alábbi ablakba beírva az email címed, tudsz csatlakozni a csoporthoz.

Google Csoportok
Feliratkozás a(z) pc zenészek csoportra
E-mail:
Csoport meglátogatása

Ezután kér egy megerősítést e-mailben és ha ez megvan, már küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket a csoporttól. A csoport címe: pc-zeneszek@googlegroups.com  ide küldheted a csatlakozás után az üzeneteket.Persze a fórum is elérhető itt. A fórumtémák jelenleg: Milyen zeneszerkesztőt érdemes használni ??? , VSTI PlugIn, Hasznos oldalak, linkek gyűjteménye, Ingyen Letölthető Zenék Mixek Számok. De ha nincs számodra érdekes téma, nyiss nyugottan egy új témát!       

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr37138710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása