Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Ma megjelent a Reason 4!

2007. szeptember 27. - Korpa
Hurrá! Ez a nap is eljött. Mától végleges a Reason 4. Már van is szép új, ütős trailer (bemutató kis film), Reason 4-el készült zenével. Nézzétek meg itt.
A youtube –on is  gyűlnek a  Reason 4 es videók:

Ha még nem olvastad a régebbi részletes cikket a Reason 4 ről olvasd el azt is itt
Természetesen a  http://www.propellerheads.se/  oldalon is érdemes körülnézni. Ami még fontos, hogy a negyedik verzió megjelenésével egyidejűleg jött ki az első Reason 4 kiegészítő refill (hangminta készlet) amely az már az új eszközökhöz, is mint a  Thor, RPG-8 tartalmaz  patch-eket, de még számos új inspiráló dolgot is fel lehet lelni az új refill-ben.   

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr5179144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

addicio 2007.09.29. 12:36:08

Pc-re nem tud valaki torrentet ajánlani? (mac-re már megvan)

krbtzbswsr 2007.10.10. 16:04:21

pc-re audionews.ru
süti beállítások módosítása