Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

Itt az új Ableton Live 7

2007. november 30. - Korpa

 

A napokban megjelent az egyik legnépszerűbb zeneszerkesztő (host) szoftver, az Ableton live 7 -es verziója. Az újdonságok: Jobb audió motor, pontosabb MIDI. Új "Drum Rack" eszköz. A teljes változat ára maradt 499 Dollár. A további újdonságok és videó itt.
Ezzel egyidejűleg megjelent egy új extra ableton live bővített csomag is, amelyben sok-sok viltuális analóg, elektronikus hangszert, dobgépet és samlplert is kapunk. Ezekbe is bele lehet hallgatni:ElectricAnalogTension,Session Drums,Drum Machines 
Tartozik hozzá egy Essential Instrument Collection 2 hangszer gyűjtemény is. Ebbe itt hallgathatuk bele.
További infókat az Ableton oldalán találhatunk.
 Kis kép az ableton live -ról:

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr7247925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dawn · http://dawn.freeblog.hu 2007.12.20. 14:08:17

alig várom, hogy kipróbáljam ezt, valódi hangszerek használata igen izgalmassá teszi!

Kovács József 2008.10.04. 09:28:47

Eléggé necces az ára.... még jó hogy lehet kapni!

jana 2008.10.07. 10:54:48

Hali!
Bocsi hogy ide írok de eddig ez az oldal látszik a legnormálisabbnak ahol tudnak segíteni. Olyan problémám lenne hogy van egy mp3 számom ami egy csarnokban lett rögzítve és kiszeretném belőle szedni a vízhangot.Légyszi adjon nekem tanácsot valaki milyen progival hogy tudnám kiszedni!!
Előre is Köszi!

japan 2008.12.01. 01:52:11

:) Vízhang :) Rém egyszerű: ugyanazzal a felállással (mikrofonok és hangcucc helye és típusa, felvevő szerkezet, teremberendezés, beleértve az embersűrűséget, no és ugyanaz a helyszín) rögzítesz egy szinusz sweepet, majd egy deconvolver nevű vadállattal impulzusválasszá alakítod, invertálod (tehát negálva és visszafelé játszva mented), majd egy konvolúciós zengetővel kísérletezve az arányokkal rájössz, hogy az elméletileg helyes módszer se működik, főleg nem mp3 minőségű nyersanyaggal... Bocs az offért főnök :)

ON: Tényleg penge a Live, és nagyjából nem drága, főleg a 7-es... Persze ha tényleg élőzésre kell, akkor meg se látszik a költségvetésen, miután élőzésre alkalmas gépet vett az ember. Vagy ilyenben nem gondolkodik senki? :)
süti beállítások módosítása