Számítógépes zenélés, zeneszerkesztés Pc-n. Zenei Szoftverek, Hangminták, VST, Midi vezérlők, Softsynth, Hangkártyák, Hírek, Cubase, Reason, Sound Forge, Cool Edit, Ft2, Fruity Loops, FL, ReCycle, ReFill

zeneszerkesztes.blog.hu

mp3 ingyen letöltés: Revolution Void - Increase the Dosage

2007. augusztus 30. - Korpa

Aki egy kis minőségi breakbeat jazz zenére vágyik, ingyen letöltheti ezt az albumot, teljesen legálisan, hiszen a szerzők teszik ilyen formában közkincsé művüket. Ami szerintem nagyon jó, és követendő példa. Kedvcsinálónak, pedig annyit, hogy nem ismeretlen amatőrökről van szó, hanem olyan zenészekről, akik nem ma kezdték. Michael Shrieve(Santana) vagy Matthew Garrison (Herbie Hancock). Az albumot a jó eséllyel fogják szeretni mind a jazz mind az elektonikus zene kedvelői. Nekem nagyon tetszik, most is ez szól miközben e sorokat, írom.

Az album Innen letölthető. Köszönet a linkért a delay.hu-nak, ugyanis ott találtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr32152961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sergei 2007.10.19. 15:00:15

Nem tudom ismered -e: jamendo.com
Nagyon király, imádom.

gregor 2008.03.04. 09:25:11

bejelenkezes

csárdi martin 2008.12.06. 13:27:46

jhfveuhrf
süti beállítások módosítása